na świat patrzymy z ziemi
rzewnie udeptanej
starymi butami
przetarliśmy szlaki
nienawiści
amputując wolną
kończynę
w zagrodzie
Konrad Matysiak
Konrad Matysiak
Wiersz
·
7 września 2010
puszczę, chociaż drażni mnie dopełniacz.