Literatura

ani kobiet (wiersz)

Kuba Nowakowski

jeszcze się radość karmi żółtkiem i ciepłem

okres lęgowy tego gatunku przypada na kilka zwykłych dni

tuż po przesileniu mięśnia sercowego

pompy życia tańczącego worka z krwią

a krew wieści roznosi po ciele i po chodniku jeśli

jajko spadnie z wysokości życia

 

przeniosłem się więc o dwa chcenia niżej

i bliżej trawnika…

 

NIE DEPTAĆ JAJ UPADŁYCH


wyśmienity 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 7 września 2010, 23:58
żartowniś się znalazł :P
Agnieszka Urbanowicz
Agnieszka Urbanowicz 8 września 2010, 09:20
no i przychodzą mi tu na myśl, słowa piosenki pewnego satyryka...,ale nie zaśpiewam, tym razem.;P
Jacek
Jacek 8 września 2010, 10:03
:D Wywal tylko tego emota z tytułu:) Świetne!:D
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 8 września 2010, 10:34
z emotką to ja nie puszczę ;P
Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski 8 września 2010, 20:25
juszsz....
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 8 września 2010, 21:47
ładnie przemycone upadłe kobiety, niby nic, a chlasnąłeś :)
Jacek
Jacek 9 września 2010, 08:08
ja to chcę puścić:D
przysłano: 7 września 2010 (historia)

Inne teksty autora

greciszek
Kuba Nowakowski
po wołanie
Kuba Nowakowski
ciemno
Kuba Nowakowski
akeda 2018
Kuba Nowakowski
ekstradycja stacha palucha
Kuba Nowakowski
niewzruszony
Kuba Nowakowski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca