Literatura

Karo (wiersz)

Silverwoolf

Zapach spalonych piór się unosi
Ubrania popiołem obrosły
Ogień szepcze swoją modlitwę
Kolejne puste miejsce w domu
Życie strawione przez śmierć
Kolejne dni będą ciche
Szarość w każdym koncie wychodzi
Klepsydra..
już uroniła ostatnie ziarenko piasku
 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marcin B
Marcin B 22 września 2010, 21:24
"Szarość w każdym koncie wychodzi" - koncie? ;/
ew
ew 29 września 2010, 12:18
koncie?
Jacek
Jacek 29 września 2010, 13:09
"się unosi" to fajnie

"koncie"????????????????

Słabo" treściowo, składniowo, ORTOGRAFICZNIE(!!!!!!)

na "nie".
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 29 września 2010, 16:00
i co by nie mówić, tekst siadł na wielu poziomach.
przysłano: 22 września 2010 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca