lipiec –
czekanie tak gwałtowne
jak góra lodowa
( zamarznięta łza Boga )
dryfująca na południe
Letnia pocztówka
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz
·
1 października 2010
To czekanie lipcowe ominęło zupełnie tęsknotę, i dzięki temu osiągnąłeś ciekawy efekt czekania na, bez nudnej tęsknoty.