*** (na drugiej stronie...)

Aniołek

na drugiej stronie

znajdziesz paradoks

dzisiejszego dnia:

 

anioł pokazał nam wyjście z życia.

mawiali przyjaciele z podwórka

 

wierzyli że bóg ich odłączy

czy nawet połączy. nieistotne.

 

i czy widzisz okno na drugi świat?

Aniołek
Aniołek
Wiersz · 2 października 2010
anonim
  • Bartosz Mikołaj
    tekst świetny. zdjęcie super!!
    :)

    · Zgłoś · 14 lat
  • Bartosz Mikołaj
    ocena zdjęcia to tak przy okazji ;)

    · Zgłoś · 14 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Rozwijasz się.

    · Zgłoś · 14 lat
  • Aniołek
    Czyli jest lepiej?

    · Zgłoś · 14 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Tak!!!!!

    · Zgłoś · 14 lat
  • Aniołek
    To się cieszę. :):):)

    · Zgłoś · 14 lat
  • Justyna D. Barańska
    "Jasne błękitne okna"? Tam ładnie był poprowadzony motyw okna do drugiego świata. Jak będziesz miała chwilę czasu, to proponuję chociaż film obejrzeć :)

    · Zgłoś · 14 lat
  • ew
    zgrabniutko i nieprzegadanie.
    staraj się tylko na przyszłość nie powtarzać tytułu w pierwszym wersie.

    · Zgłoś · 14 lat
  • Aniołek
    :) Dzięki.

    · Zgłoś · 14 lat
  • ARS TO od tyłu sra
    podoba mi się . Tylko mi owo "i" w ostatnim wersie nieco zgrzyta
    "czy widzisz okno na drugi świat?" jakoś mi starcza... ale ... to Ty jesteś Autorką;-) Pozdrawiam ciepło;-)

    · Zgłoś · 14 lat