moje nogi nie chcą
nie godzą się na przedłużenie za sprawą wektorowych śrub
mocowanych migomatem
bycie wysokim
zalecane jest osobom poniżej średniej
wieku bądź okoliczności w których nie ma
gdzie uciec a ja jestem póki co
póki co jestem
uczucie wciąż mocne
zależne od hektopaskali i bocznych dolegliwości
update połączonych tkanek
póki co jestem''
To przejście mi się nie podoba, ze względu na to drugie ''jestem'', tam by można jakoś inaczej. Tak mi się wydaje.
Tomek - powtórzenie jest istotne, ponieważ upewnie podmiot co do swojego jestestwa. :)