Nie myśl że to twoja przyszłość
że teraz wszystko zaczynasz
i kończysz z uśmiechem na twarzy
Życie nie dobiega tak łatwo
Zmarszczki pod oczami
dodadzą atrakcji do twego biogramu
Gdy płyniesz
musisz naruszyć taflę wody
Lepiej zrób to sama
niżby wiatr miałby uczynić to wcześniej
Proszę
Bartosz Mikołaj
Bartosz Mikołaj
Wiersz
·
11 października 2010
Cztery ostatnie solidne. Wcześniejsze są takie sobie. dość chaotyczne składniowo...kiedy się porówna z tym co następuje po nich oczywiście. Jestem na "tak", ale bez szaleństw.