Wspomnienie

LordzFc

Pamiętam jak tydzień temu
Zdałem sobie sprawę z tego
iż doznałem szoku uczuciowego.

 

Pamiętam jak tydzień temu
Myśli me namiętnie poszukiwały
osoby co cynika zmieniła na chwilę

 

Pamiętam jak tydzień temu
Myślałem tylko o kobiecie
do której tak piękne pożądanie czułem

 

Pamiętam jak przez trzy dni
Zniecierpliwiony krótkim rozstaniem
Czekałem wymarzone na spotkanie.

 

I pamiętam motyle
Przyjemnie, radośnie latające
Wewnątrz tak niedoskonałej persony.

 

I wszystko piękne i nie
Pamiętam zbyt dokładnie nawet.
To niepotrzebne, pragnę to zapomnieć.

 

Obojętność pieprzona
Przeminęło już zauroczenie,
Pozostał przyjemny trening uwodzenia.

LordzFc
LordzFc
Wiersz · 12 października 2010
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Bardzo prosta leksyka, temat przewałkowany na miliony sposób....
    Po prostu... banalnie. Nic mnie w tym wierszu nie zatrzymuje.

    · Zgłoś · 14 lat
  • ew
    no i błędy stylistyczne.

    · Zgłoś · 14 lat