*-jesteś mężczyzną?
-jesteś kobietą?
-nie!!! poetą.
(ars)
boję się dotknij boję się dotknij w wierszu
chociaż oczywiście niczego się nie boję
(ten akurat wers powstał na wypadek
gdybyś zechciała dotknąć mnie
pytaniem) mam lęk przed dotknij bo
wywoływano już gwałty zbiorowe
na tym papilarnym imperatywie wiesz
iloma tonami i tomami szepty delikatność
bezszelest ciepło zimno muskanie
całowanie i inne (już mojego szemrdrgania
nie wymieniam bo należało się tamtej ) no tak
skąd ty to możesz wiedzieć jeśli nie słuchasz nie
poznałaś moich zgrubiałych od strun palców i masz to
na końcu języka prawie tylko nie czujesz
bo odgryzany fragment naskórka wskazującego
palca lewej dłoni (drapi-skraw na samym
szczycie) chociaż przygotowywany dla
ciebie zaczął zarastać (struny jednak mają
nieco inne preferencje a sama wiesz gitara
jak kobieta nieużycie i pretensje ba
pretensjonalność) no to nie dziw że boję się
dotknij na myśl o zbiorowych gwałtach
słowa odczuwam empatyczną potrzebą
zbawiania przekonywania dotknij że dotyk
metafory nie jest taki straszny że można
a nawet trzeba być banalnym że poezja to nie jest
takie brutalne rżnięcie piękna i że nie chciałem
dotknąć posługując się porównaniem poezji do
masturbORALnej oracji (wybacz nie lubię się powtarzać
ale cytować czemu nie zwłaszcza że to stara już myśl
zarosła) wierz mi że te inne to nie było prawdziwe dotknij
tylko muśnięcie oniryczne z akcentem na rycz (no
nie dziw że wplatam własne słyszenie znaczenia
nie mam wyjścia bo brak ujścia) boję się dotknij
w wierszu bo albo zostanę poetą albo
kurwa wyrwij mi w końcu spod palców
laptopa
"dotknij mnie pytaniem ' i pierwsze wersy przemawiaja do mnie
potem sie gubię , a potem czuję jakiś przesyt ..ale wrócę
Trochę to długaśne. :)
gdybyś zechciała dotknąć mnie
pytaniem) mam lęk przed dotknij
................
;-P
wystarczy że się rozjechało wężowo;-P
całowanie i inne (już mojego szemrdrgania
nie wymieniam bo należało się tamtej ) no tak
skąd ty to możesz wiedzieć jeśli nie słuchasz nie
poznałaś moich zgrubiałych od strun palców i masz to", wiesz co?- dla mnie , to erotyk niezdecydowanego:) Chcę i się boję... Dotnknij mnie albo nie dotykaj, no dobra bierz mnie całą:)