niemożność godzenia się ze sobą

Krystian T.

jest mną i to mi wystarczy
do kulawości nie potrzeba wiele
krwi potu i spermy nie sprzedam przecież

padam na glebę planowaną stroną ciała
przytulam się do chodnika
liczę autonomiczne zęby – jeden drugi trzeci

czwarty raz już próbuję się opanować


Krystian T.
Krystian T.
Wiersz · 22 października 2010
anonim
  • Justyna D. Barańska
    "uwiera jak za ciasne slipki w pachwinach
    pachnie jak niedokładnie wytarty tyłek po defekacji" - o! to całkowicie przypomina zmianę pieluchy

    · Zgłoś · 14 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Ojezus, krystek...

    · Zgłoś · 14 lat
  • Krystian T.
    aż tak źle?

    · Zgłoś · 14 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Dla mnie okropnie zacząłeś, druga część wiersza już jest przyzwoita.

    · Zgłoś · 14 lat
  • Marcin Sierszyński
    Rozwój widać - ale w nieodpowiednim kierunku. Zauroczenie turpizmem? Czy może Wojaczkiem?

    · Zgłoś · 14 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Bez komentarza. ;]

    · Zgłoś · 14 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Przesadziłeś

    · Zgłoś · 14 lat
  • ew
    Krystek, nie jest aż tak źle, ale dobrze w ogóle nie jest.

    · Zgłoś · 14 lat
  • ARS TO od tyłu sra
    "niemożność godzenia się ze sobą"
    "uwiera za ciasne slipki w pachwinach pachnie
    niedokładnie wytarty tyłek po defekcie
    jest mną nie wyrzeknę się przecież

    krwi potu spermy nie sprzedam padam
    na glebę planowaną stroną ciała przytulam
    do chodnika liczę autonomiczne zęby
    jeden drugi trzeci

    czwarty raz próbuję

    opanować"

    · Zgłoś · 14 lat
  • ARS TO od tyłu sra
    teraz sam pomyśl dlaczego perfidnie pokroiłem, z lekką przestawką, na moją-nie-moją modłę przeczytania;-P a defekacja stała się defektem... Zaznaczam, że nie sugeruję znaków przestankowych - ŻADNYCH!!! . Czemu nie ma "się"? Spotykany już niejednokrotnie zabieg... Resztę sam dokombinuj. ;-P Recepta na ten wiersz jest cholernie prosta... Jak trzepniesz się w czoło, to daj znak eurece.;-P Może to nie będzie arcydzieło, ale ... ;-P
    tak tak tak zamierzam Cię wkurzyć;-)

    · Zgłoś · 14 lat
Wszystkie komentarze