Farbuję włosy- ja mężczyzna
dla Ciebie, takiej młodej i pięknej
ze strachu przed spotkaniem...
rude... dziś... białe i żółte...
zostało dni 13... czy szczęśliwych?
pytania bez odpowiedzi, dziś zaistniałem brązem ...
w końcu...
dlaczego nie taki jaki byłem?
czy aż tak się boję?
Polska- Irlandia, dni, godziny...
lotnisko we mgle...
czy?
dla Ciebie, takiej młodej i pięknej
ze strachu przed spotkaniem" - to dość ciekawe wprowadzenie, potem zaczynasz prowadzić chaotycznie i w żaden sposób nie wykorzystałeś rozpoczętego wniosku. mgła rozumiem z Casablanci?