Po-radzę sobie
nie zwariować
tylko spokojnie
tylko ja
k?
Dam sama radę
sobie działaj -
- nie myśl!
że to łatwe
Wy-trzymam
mnie w szachu
pytań i odpowiedzi
i pytań
Po-konam
strach czy
w strachu ja
k?
nie wiem
Ale
po-radzę
sobie matką
wynalazków
jest konieczność