Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
jerzykujas
Perwersyjnie
Perwersyjnie
jerzykujas
zostają jeszcze klamki
gdy znikasz za rogiem
odbieram im ciepło
nie pytając czy za późno
na dotyk
Lubię
2
jerzykujas
Wiersz · 29 października 2010
ew
a spodobało mi się, wiesz? zwięzłość formy i zaczarowanie tęsknoty rozstania w klamkę.
Lubię
·
Zgłoś
·
14 lat
jerzykujas
Bardzo dziękuję Ew:))
Lubię
·
Zgłoś
·
14 lat
estel
A mi się też podoba, bo to perwersja tak po rozstaniu klamki dotykać.
Lubię
·
Zgłoś
·
14 lat
jerzykujas
Dziękuję Estel:))
Lubię
·
Zgłoś
·
14 lat
Ir
oki :)
Lubię
·
Zgłoś
·
14 lat
Justyna D. Barańska
ile to emocji przekazuje, a trzyma się z daleka od wyświechtanych zwrotów. od przedmiotu do podmiotu. wyciąganie z niego wspomnień, czułostek aż po ostatnia kroplę.
Lubię
·
Zgłoś
·
14 lat
jerzykujas
Dziękuję Ir;)
Dziękuję Justyno;)
Wszystkich pozdrawiam.
Lubię
·
Zgłoś
·
14 lat
Anonimowy Użytkownik
Bardzo dobry! :)
Lubię
·
Zgłoś
·
14 lat
jerzykujas
Dzięki Waris:)
Lubię
·
Zgłoś
·
14 lat
jerzykujas
Zmieniłem tytuł i zlikwidowałem jeden wers.
Lubię
·
Zgłoś
·
14 lat
Wszystkie komentarze
×
Zgłoś obraźliwe treści
Dziękuję Justyno;)
Wszystkich pozdrawiam.