Po prostu do krytyków

TajemnaSiła

niestety wiersz musiałam ocenzurować :(

masakra jakbym wiedziała jak usunąć tą karte to bym to zrobiła

więc przestancie komentować...złośliwość ludzka niezna granic

Oceń ten tekst
TajemnaSiła
TajemnaSiła
Wiersz · 1 listopada 2010
anonim
  • varzyvo
    ":)" - tyle chciałam w ramach komentarza... ale i mnie ocenzurowno, nakazując więcej:) a zatem:
    :):):):):):)

    · Zgłoś · 13 lat temu
  • Justyna D. Barańska
    wygłupy... i na dodatek z błędem.

    · Zgłoś · 13 lat temu
  • Joanna Krzepina
    śmieszne, normalnie.

    · Zgłoś · 13 lat temu
  • TajemnaSiła
    jak wolisz^^ przynajmniej każdy głupi zrozumie

    · Zgłoś · 13 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Puenta w tonie nastoletnich wpisów na blogach czy fotce.pl

    · Zgłoś · 13 lat temu