Po prostu do krytyków

TajemnaSiła

niestety wiersz musiałam ocenzurować :(

masakra jakbym wiedziała jak usunąć tą karte to bym to zrobiła

więc przestancie komentować...złośliwość ludzka niezna granic

TajemnaSiła
TajemnaSiła
Wiersz · 1 listopada 2010
anonim