Niedokładnie poznana (delikatne do widzenia)

Sorteci

Obfite krwawienie wspólnie z kolegami

w okresie dojrzewania może nabrać dla dziecka

określonego znaczenia. Poprzez uczucie i fascynację

wzwiedzionym członkiem i stosunkiem (jak też odwrotnie)

obserwujemy skutki absolutnej powszechności i nieodwracalności

płci. Odczyn kwaśny stopniowej koordynacji

wzrokowo-ruchowej docenia bez względu na błędy

 

różnego rodzaju objawy uboczne - niezależnie od rodzaju

związku. Nie trzeba nastawiać się na konieczność natychmiastowego

regularnego współżycia. Twoja bielizna domyśli się

rządów wewnętrznych. Ponadto nieustanna walka

specyficzna dla naszego związku zmienia się radykalnie

jeżeli chodzi o wrażliwość okolicy genitalnej.

Sorteci
Sorteci
Wiersz · 8 listopada 2010
anonim