plecie kurwy małe słodkie
bękarty zbyt szarego zbyt
płytkiego brudnego zbyt świata
wyciąga je - małe glistowate czerwone
kwiaty z niezamkniętych wieńców uwieszonych na krzyżach
niezapamiętanych krewnych o niewymawialnych imionach
- na siatkę o małych oczkach
tka kir
na "tak".