Nie dasz
Mi się zasmucić
Przestanę
Tworzyć obce
Będziesz
Najlepszym dziełem
Pieśnią
Namaluję Cię
Zrobię projekt
Doskonałości
Kilka szkiców
Potem wystawię
W słynnych muzeach
Pięknych salach
Marmurach
Mojego środka
Wstęp wzbroniony
Za pozwoleniem
Uśmiechniętego kustosza
No... ale może po prostu za dużo wymagam.