zmanipulowana kompilacja bez cudzysłowienia o nadużyciu pewnego narządu (przyrządu)

ARS TO od tyłu sra

 

* co niepotrzebne----

nadużyć

w duchu masturbORAcji

(czyli ora et potfffffffora)
boć to złiliamione

adaśkiem julkiem biało&szewsko

szyte bez butów

i nadużyte

piórem tożsamym płciowo

w wer-SYF-fiksacji

---------------------------------------------------

 

jest-li to sztylet
co przed sobą widzę
zwrócony ku mej dłoni rękojeścią Chodź

niech cię ujmę Chociaż cię nie trzymam

ale cię widzę Długi
                      cętkowany

 

kręty

jak wąż boa Oburącz

do ust go przycisnął i zadął Do taktu

 

turkoce i gna

coraz prędzej

 

to tak to to tak to to tak to

toooooooooooooooooooooo

została po nim tylko

sza ra na ga ja ma
szaranagajama

----------------------

ARS TO od tyłu sra
ARS TO od tyłu sra
Wiersz · 20 listopada 2010
anonim
  • ARS TO od tyłu sra
    z nadużytych powyżej Trzech uwielbiam, Mickiewicza jedynie toleruję.

    · Zgłoś · 13 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    tym razem nie trafia do mnie. minęło olifffffffffffkę szerokim łukiem. a szkoda...

    · Zgłoś · 13 lat
  • ARS TO od tyłu sra
    abo to taki zbuk...

    · Zgłoś · 13 lat
  • Justyna D. Barańska
    - haaaaaaajdiii! gdzie jeeeeesteś?
    - tutaj - odpowiedziała z czarnej dziury zakotwiczonej w swoim małym rozumku.

    · Zgłoś · 13 lat
  • ARS TO od tyłu sra
    no coś ty coś ty ??? toż to ino take se cóś;-);-P

    · Zgłoś · 13 lat
  • estel
    - eeeesteeeeel! gdzie jeeeeesteś?
    - tutaj - odpowiedziała z czarnej dziury zakotwiczonej w swoim małym rozumku.

    Wybacz, pozostanę przy Oryginałach.

    · Zgłoś · 13 lat
  • ARS TO od tyłu sra
    wybaczam.;-) ot po prostu przewidywalne, jako kpinka niskiego sortu, Mam nadzieję, że aż tak po smaku nie uderzyło;-) No to walić w śmietnik;-) bo co za dużo szyderstw to nie zdrowo. Aczkolwiek przyznaję, że kocham takie mixowe zabawy. Mam nadzieję, że przyjdzie czas na parę takowych, dla odświeżenia, dla lekkiego szaliku ;-P

    · Zgłoś · 13 lat
  • estel
    Smak odzyskany, zima idzie, szaliki się przydadzą.

    · Zgłoś · 13 lat
  • ARS TO od tyłu sra
    ciesz się że tego nie zobaczysz na żywo, czytanego nie przesadzonym głosem i ... bez użycia gestu;-) w postawie przepisowej do recytacji;-P

    · Zgłoś · 13 lat