po jedenastej nieczynne
butelek nie skupują bo nie ma ich gdzie składować
ciężarówki jeżdżą dwa razy dziennie
w przerwach od potrąceń
emerytowany dekarz wspomina kolor trawy
mówi że kiedyś była zieleńsza
można ją było żuć i wyobrażać przy tym prawdziwe życie
poza drelichem
bielizna na sztuki ale raczej byle jaka
rwąca się przy każdym ściąganiu nakładaniu
poprawianiu w kroczu
gdy podnieta o kilka stopni
wyżej
szeroki horyzont i możliwość wyboru
odpowiedniej talii
Public Relation to degradejszon. ;)