mord e rstwo

Aniołek

panna anna

nie wiem czemu

o północy

przy świetle

groszków na ścianie

jeszcze z obiadu

czyli świeżych

i świadkach -

rodzicach

na zdjęciach, powieszonych

 

mnie zabiła.

Aniołek
Aniołek
Wiersz · 21 listopada 2010
anonim
  • 3EYE
    fajne ale wiersz to to nie jest ;p

    · Zgłoś · 13 lat
  • Aniołek
    Dlaczego? ;>

    · Zgłoś · 13 lat
  • Tomasz Smogór
    hmm coś w tym jest. może bez ostatniego.

    · Zgłoś · 13 lat
  • Aniołek
    Hmm, powiedzmy, że rozumiem.
    Dzięki.

    · Zgłoś · 13 lat
  • estel
    Skąd panna anna? Nie znamy panny anny i nie wiem jak świecą groszki z obiadu na ścianie. Nie chce mi się ten wiersz przetrawić.

    · Zgłoś · 13 lat