Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Vampka
credo
credo
Vampka
I rzekł Bóg do swych poddanych:
- Zaiste, podstawą wiary jest zmącony intelekt i oczy szeroko otwarte.
I rzekł Szatan:
- Zaiste, chybotliwe to podstawy, Panie...
Lubię
Vampka
Wiersz · 6 lutego 2001
×
Zgłoś obraźliwe treści