zszeptać na kupkę
wszystko o tobie
potem westchnąć trzy razy przez serce po lewej stronie
i czekać
a jak
nic się nie stanie
ulepić bałwana
(niedługo śnieg spadnie)
popatrzysz
i pojmiesz
?
zszeptać na kupkę
wszystko o tobie
potem westchnąć trzy razy przez serce po lewej stronie
i czekać
a jak
nic się nie stanie
ulepić bałwana
(niedługo śnieg spadnie)
popatrzysz
i pojmiesz
?
że serce mam bliżej środka
mostkiem można zejść
do pępka
lub wrócić do krtani dławieniem ;)
Czy ulepienie bałwana jest jedynym wyjściem po tym, jak się nic nie stanie? Równie dobrze można spuścić wodę i wyjść z toalety.
Nie pojmuję.