dzieci do nagonki

Kuba Nowakowski


może nie będzie drugiej tury zakochania
koalicję z celibatem wymusi oślepiony kupidyn
cela będzie pod powieką a batem wspominanie tury pierwszej
przedwczesnej

 

przyjaciele zbierają na przeszczep lepszych wspomnień
i zaszczep szczęścia które nie wejdzie w konflikt meteorologiczny
z chmurą mojej niechcianej islandii
… po dziewiczych zasiewach chodzą z kwestą i nawoływaniem

 

odkrywając pustynię
 

Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski
Wiersz · 23 listopada 2010
anonim
  • Agnieszka Urbanowicz
    smutny jakiś...,

    · Zgłoś · 13 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Z Islandią mam inne skojarzenia :) bardziej ekstremalne... Pozdrawiam.

    · Zgłoś · 13 lat
  • Agnieszka Urbanowicz
    smutny jakiś...,ale gdy się ma przyjaciół" zbierających na przeszczep lepszych wspomnień", znaczy że będzie dobrze...:))

    · Zgłoś · 13 lat
  • Ce.
    napisz jeszcze kiedyś coś o kochaniu

    · Zgłoś · 13 lat
  • Justyna D. Barańska
    koalicja z celibatem - co za okropny pomysł! żaden wiersz tego nie wybroni :P ale wiersz porządny.

    · Zgłoś · 13 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Ekstra, spoznilam sie....ale co tam.:)

    · Zgłoś · 13 lat
  • Kuba Nowakowski
    hipopotam :)

    · Zgłoś · 13 lat