***

wieloryb

Czy mogę jeszce raz utonąć w twoich głębokich jak morze oczach?
Zakochać się w twych długich jak Dunaj włosach?
Pokochać cię gdy biegniesz ulicą w popłochu nie zwracając na mnie swego wzroku?

 

Prosze szeptem do mnie mów,
nie zwracają na przyczyny
spójż na mnie chodź ostatni raz.
 

Oceń ten tekst
wieloryb
wieloryb
Wiersz · 24 listopada 2010
anonim
  • estel
    so.pwn.pl - polecam w razie wątpliwości, które niewątpliwie posiadasz. Proszę poprawić i wrócić z poprawną polszczyzną.

    · Zgłoś · 13 lat temu