zasada sprawiedliwości mówi, że
odwołali nam przez posła
– przeżywa teraz wiele traum
sznurki zostały puszczone
życie wymyka się
czy to spowiednikowi, czy komuś innemu
obejmuje całą świadomość zjawisko
stropu cierpienia i progu bólu, w końcu
odwołali nam przez posła
"przeżywa teraz wiele traumatycznych przeżyć" przeżycia się przezywa? No nie domyśliłbym się!
Innowacyjny wiersz to to nie jest, Szanowny Krystianie. Ma jednak ciekawe fragmenty. Wywal to, co ci zakreśliłem i pomyślimy.