SZORT STORY

Jakint

 

Oh, oh, oh, oh, oh, oh
Mysterious girl
I wanna get close to you

Peter Andre

 

 

powoli przyzwyczajam się do myśli
że wielkość racji zależy od humoru bufetowej
artykulacja zepchnięta w rejony gdzie śnieg
dopada urwane koncówki ing

 

tymczasem jesteśmy young
a jak drób gubimy się w nomen-omen-klaturze
na ultra krótkich falach
z wycieczkami poniżej pasa

 

łamiesz mi charta wyścigowego
ja tobie podstawę czaszki
 

Jakint
Jakint
Wiersz · 27 listopada 2010
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Zawsze coś zależy od czyjegoś "humory". Wiersz bardzo na Tak!

    · Zgłoś · 13 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    bardzo na tak.

    · Zgłoś · 13 lat
  • Jakint
    Z humorami bywa różnie. Czasami jest to tylko pójście na łatwiznę. Ale często nie sposób odmówić zasadności takowych. Kiepsko jednak, gdy po ciemnych chmurach jest jeszcze ciemniej. Czarno wręcz. A walka na uboczu.

    Marekpl - dziękuję za czytanie. Pozdrawiam.

    · Zgłoś · 13 lat
  • Justyna D. Barańska
    Peter Andre ^^ hy hy hy

    jak dobrze, że wsadzasz coś w końcu do tej poczekalni, bo przynajmniej jest szansa na chwilę wyjść poza obszar nudy. jedyne co, to nie potrafię wpleść do całości czaszki, chociaż gdzieś mi się zarysowują właściwości czarki.poza tym widzę niemal ten sam obrazek za oknem, nawet ten mikołaj inguje ;)

    · Zgłoś · 13 lat
  • Jakint
    Odnosnie czaszki, uciekalbym od doslownosci. Nie chcialbym za propagowanie przemocy dostac bana. Natomiast Piotrek A. jest tytanem popkultury, i zapewne ostatniego slowa jeszcze nie powiedzial. Powaga rzecz wskazana. :)

    Co do sniegu, to mam mentalna zamiec. Miec czy nie miec. I nie biega tu o platki. :)

    · Zgłoś · 13 lat
  • Justyna D. Barańska
    już tak dawno czach nie widziałam, że wyszły mi poza świadomość ;D już dotarło.

    · Zgłoś · 13 lat
  • Kundel
    Nie szkodzi, ważne że jesteśmy młodzi. Prędzej czy później śnieg, z pomocą Dziadka Mroza urwie nam wszystkie końcówki... No, ale teraz młodość. Very good, a będzie jeszcze bardziej.

    · Zgłoś · 13 lat