czasem to tylko moment
zachrypnięta chwila mniej rozważnych
tych co nie wiedzą już kiedy
i z kim się dzielić
pojęciem
rozwagi traumy czy pocieszenia
zbierają zbyt świeże plony
owoce doświadczeń
bezosobowe oceny
codziennej ucieczki w banalną granicę
dzielącą szczęście od porażki