więzień

negatywka

wąskie okno
mało światła
hibernacja

twarde łóżko
sztywna przestrzeń
izolacja

4 ściany
piąty sufit
koncentracja

brudne szczury
brak cenzury
ubikacja

wolne myśli
gwiezdne wojny
konstelacja

prawda
    -
grzechu
kulminacja

negatywka
negatywka
Wiersz · 5 lutego 2001
anonim