najczęściej żółte
azjatyckie gęby mikołajów wyświęconych przez papieża
z kraju spaghetti westernu
machają do siebie porozumiewawczo kiedy mijam
regały ze świeczkami
zapachowymi sztucznymi kwiatkami maskuję
taktykę plan
działania mnożenia towaru
zasilania baterii poprzez przyłożenie głowy
w późniejszym stadium
najlepiej jak potrafię
czaruję pipadełka przy kasach