to jest do dupy pospawane
się nie klei
odpadnie zaraz łapy poparzy i będzie
trzeba jechać ambu
lansem
kogoś siekniemy po drodze
na zebrze kogoś siekniemy i zostawimy
aby tam leżał
czekał na lekarza z opa
trunkiem
połączy was ból
pomnoży dwa truchła
łączne tkanki bez ładu i wyobraźni
gnoje niedo
rajdy