najtrudniejszy fragment w którym
sprawia że powraca
a publiczność i tak wszystko wie
od początku
are we pretending cause I like pretending
charlie kapitan schodów w cylindrze
i dostojną laską
innym razem pióra i tatuaże
po drugiej stronie biały królik
kocham cię dziś podążam
cienką ścieżką między framugami
w powietrzu rozpływam się
patrz uważnie
"i dostojną laską" - a nie powinno być z laską? bo czegoś mi tu brakuje podczas czytania.
no i witam na wywrocie :)
jeśli ma być z, to łatwo można sobie dopowiedzieć, pozdrawiam :))