trzęsą się nogi
więc staję na głowie
krew z myśli odpływa
to znak że trzeba zacząć
na nowo uczyć się
w odorze życia
przekraczać
własne potrzeby
trzęsą się nogi
więc staję na głowie
krew z myśli odpływa
to znak że trzeba zacząć
na nowo uczyć się
w odorze życia
przekraczać
własne potrzeby
Jeśli krew z myśli odpływa ( nie z głowy) to oznacza- że myśli stają się martwe, a człowiek staje sie niewolnikiem głupoty.- niezdolnym do poświęceń , do sięgania po wyższe duchowe wartości.
Raj głupców to piekło na ziemi , bez - wolności , która takze jest aktem duchowym .
marekpl ;) dziekuję za komentarz
Michaś K :)) Tobie też serdecznie dziękuje za głos
pozdrawiam
Jakie to mądre co piszesz...
Pozdrawiam ciepło.