Patetelnia

Kundel

Jako poeta piszę do kotleta

co jak najbardziej rymuje się z kobietą
oczywiście na gapę oczywiście
śmierdzę tytoniem

 

bo mi się nie widzi stary porządek
bo kubraczek i szalove
nieślubny chciałbym być
niewidoczny

 

bo lubię uwagę zwracać
w bramach

 

A., co i tak tego nie przeczyta
 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 9 głosów
Kundel
Kundel
Wiersz · 8 grudnia 2010
anonim