Zabrakło słowa by zacząć pisać wiersz
z zamkniętymi oczami znaleźć i umiejscowić
w czasie przestrzeni
we mnie postać
na torach w drodze do jednostajnej
Zabrakło czasu
teraz przelewa się we mnie ciurkiem
umykając gdzieś między palcami
zabrakło gestu
jest miejsce pochówku nic więcej
i nadal czysta kartka
Dziękuję dziewczyny ;))