wydawać by się mogło że dorosłem
nic bardziej mylnegogarść włosów w odpływie
nie świadczy o gotowości do działania
w grząskim terenie topię się po czubek
ego mam przerośnięte i przeceniam siebie
wystawiam na sprzedaż
są opcje kup teraz albo
licytacja (dostarcza więcej emocji
czasem też pieniędzy)
dwoma pierwszymi wersami mnie zabiłeś, bo dzisiaj to samo gdzieś napisałam....
ps: dlaczego golisz nogi? :>