(***)

Artymowicz anDUCH

 

 

całkiem znośny

postępowy proces

po zabiegu człowiek

wygląda jak

narysowany kot 

Oceń ten tekst
Artymowicz anDUCH
Artymowicz anDUCH
Wiersz · 14 grudnia 2010
anonim
Wszystkie komentarze