Sodomia świata

Wiktor Kaczmarek

Świty co łamią serca

Są coraz trudniejsze


Niebo które kończy się

W poświecie ostatnich oklasków


Myśli które spowiły wizje nostalgii

Łzy które kiedyś przychodziły tak łatwo


Teraz wysychają nad

Sodomią Świata
 

Wiktor Kaczmarek
Wiktor Kaczmarek
Wiersz · 23 grudnia 2010
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Nuda. Tworzysz wiersz na:
    - jednym środku stylistycznym ( w dodatku raczej prozatorskim)
    - ogranych rekwizytach
    - powtórzeniu tytułu w puencie (czyli braku pomysłu).

    A przecież umiesz lepiej, już to udowodniłeś. W strefie semantyki wiersza coś jest. Naprawdę można to fajnie wykorzystać. Tylko się postaraj.

    · Zgłoś · 13 lat
  • Justyna D. Barańska
    Nie wyszedłeś poza granicę banału, operując wszystkimi środkami, które znane są młodzieży mającej słaby kontakt z poezją. Czytaj więcej.

    · Zgłoś · 13 lat