odmienność przejadła się z ostatnią
nocą starego wielbiciela
kobiecych ciał
z zaskoczenia skakał na cudze
żony
ich matki napoczęte
cierpkie jak ostatnie wiśnie
wzniesiony z fundamentu ciała
pierwszego słodkiego owocu
fermentu
spalonego gardła