mój ogrom władzy zdoła przyzwać
deszcz lub suszę na przemian
albo potrząsnąć ziemią
na głowie postawić pół kontynentu
wojna w afryce i głód w sudanie
zamach bombowy w londyńskim metrze
pryszcz nic wielkiego mogę też
kursy walut pozmieniać
na łeb na szyję
wywołać krach na giełdzie
rządy wymienić w dowolnym czasie
kupić i sprzedać
wynalazki wybory parady równości
pretensje mniejszości i co tam jeszcze
biorę w garść pilot - wybieram co zechcę