Jakże to tak?
Nie wierzysz w słowa panny Marii?
Grafomanka
Panienka palcem gasi płomień świecy
Ogień pochłania potępione (potępione) dusze.
Rzucam liczby połamane
Przemnożone podzielone
Matematyka
Wasze rymy pokonane tymi słowy zakazane
Potępione
Aż do nieba lećcie, Aniołowie!
Do Was mówię, którzy mnie słuchacie...
A co na to nasz studencik powie?
Nic nie powie, poskarży się tacie.
Macie świeżych
Argumentów tony
Argumentów
Tony do
      wa       nia.
Roz     że