wydaje się że każdy odpowiada za siebie
niby jesteśmy panami swojego życia
chowamy się we własne uczucia
muszę najpierw przebić mur żeby trafić do Ciebie
nie wystarczy jedynie chcieć - nie wiesz
że nie tylko ode mnie to zależy?
to do Ciebie właśnie decyzja należy
a czasu nie jest wiele więc się spiesz
wiem że boisz się odpowiedzialności
boisz się spróbować zaryzykować
bardzo łatwo Cię rozszyfrować
nie zamaskujesz swojej wrażliwości
przecież i tak będzie bolało
a cierpienie ma sens, wiesz?
jasne - zrobisz to co zechcesz
ale ono i tak całe życie będzie cię szukało
ból kiedyś cię odnajdzie
róża bez kolców nie byłaby różą
to nic że kolców tak dużo
zadbaj tylko o czyjeś wsparcie