Oczyma wariata

Wiktor Kaczmarek

Dziki wiatr szumiący  w oknie

 

Obija sie o kąty w mojej perswazyjnej głowie

 

Prostuje oczy by utworzyć z nich naboje

 

Tworzy pogłosy o nadchodzącej biedocie

 

Chce zniszczyć zasady w Twoim osobistym łonie

Wiktor Kaczmarek
Wiktor Kaczmarek
Wiersz · 8 stycznia 2011
anonim
  • Justyna D. Barańska
    mroczna głowa mnie zabiła. gdybyś tak poszedł w jakiś zamiast we wszystko, może znalazłby się jakiś punkt docelowy. tymczasem słaby tekst powstał.

    · Zgłoś · 13 lat
  • Wiktor Kaczmarek
    Zmieniłem... bo tez mi tam nie pasowało i tylko czekał na opinie tego zdania xD

    · Zgłoś · 13 lat