zatrzymaj

Wintrop1979

kiedy w panicznym lęku

wyrzucam słowa

analizuję szukając powodu

 

 po co

 

rozpędzam strach

by znów biec

jak pies w pogoni za rozumem

 

 tak dobrze

 

gdy prostym - chcesz

przypominasz

że nadmiar tlenu szkodzi

 

Wintrop1979
Wintrop1979
Wiersz · 15 stycznia 2011
anonim
  • Justyna D. Barańska
    " po co

    rozpędzam strach
    by znów biec
    jak pies w pogoni za rozumem" - tyle dla mnie

    · Zgłoś · 13 lat
  • Jacek
    - Konstrukcje składniowe dość chaotyczne.
    - Okropny imiesłów.
    - Nie potrzebne dopowiedzenia np. "po co".
    - Konstrukcja zawładnęła Tobą, a to niewłaściwy kierunek.

    · Zgłoś · 13 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    dla mnie jest oki.:)

    · Zgłoś · 13 lat