Universe

kmwss4

Wypijmy Twoją śmierć, Twoją śmierć,
Twoją śmierć
Wszyscy będziemy pić, pić, pić
Wszyscy będziemy tańczyć, tańczyć
tańczyć
A Ty czuwaj, czuwaj, czuwaj
Możesz zasnąć i czekać....Śpij, śpij
śpij.

 

Dzisiaj piją za moją śmierć
Nie tańczą i nie
śpiewają
Rzeki wódki leją się po chodniku
A mnie nie ma
gniję

kmwss4
kmwss4
Wiersz · 21 stycznia 2011
anonim
  • ew
    z przytupem mam to czytać, czy bez? :D

    · Zgłoś · 13 lat