Boisz się?
Czujesz ten rozłam...
Prowadzimy do niego
Biegniemy po prostej drodze
Boisz się?
Tu nie ma prawdy
Odeszła wieczność
Naga śmierć
Powiedz, boisz się?
Jesteś człowiekiem?
Patrz tam stoi
Nazbyt realna
Krucha (nie)śmiertelność
Pachnie...
Czujesz strach?
Słyszysz go ?
Proszę powtórz co mówi
Chcę go zobaczyć...
Wciąż się boisz??
Cicho upadją kości
Czas na ostatnie rozdanie
Pozwoliłeś mu wygrać... (?)