Ciekawie ukazany stan ducha w momencie pragnienia i to przywiązanie niezwykle prostego narzędzia, które nagle stało się tak drogie, a sił brakuje aby innym sposobem odkorkować owe źródło życia :) Kupuję.
no już, już się doprowadziłam do porządku. śmieję się, bo jestem znana z łamania korkociągów, a tu proszę, jakie z tego konsekwencje płyną. zwięzłe i nie doprowadzone do dosłowności. poza tym lubię taki humor ;)