Nieszczęśliwa dziesięcioletnia dziewczynka dostrzegła plamę
mamo mam o
kres
mamo mamo kres
mam okres
mam
am
am
krews
Nieszczęśliwa dziesięcioletnia dziewczynka dostrzegła plamę
mamo mam o
kres
mamo mamo kres
mam okres
mam
am
am
krews