Patrzcie, napisałam wiersz i on jest głupi

Aleksandra Lubińska

Nieszczęśliwa dziesięcioletnia dziewczynka dostrzegła plamę

 

 

mamo mam o
                    kres
mamo mamo kres
mam           okres
mam
             am
             am
                    krews

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny+ 6 głosów
Aleksandra Lubińska
Aleksandra Lubińska
Wiersz · 28 stycznia 2011
anonim