zapomnienia motyl barwny
przysiadł na dłoni
efektek swoim przenika
niezliczoną ilość rozczarowań
chciałby dotknąć warg
pocałunkiem wymownym jednak
bolesnością oderwał się
od rzeczywistości
i poszybował
miał tylko jeden dzień
aby przeżyć najpiękniejszy
jedyny
moment swojego krótkiego istnienia
Proszę, poczytaj poezję, dobrą poezję, myślę, że to ona powie ci najlepiej, o co w tym wszystkim chodzi